Slotracing

Als je de kelder van Euro Indoorkarting in Swalmen binnenloopt, begin je ongetwijfeld te watertanden. Nostalgische gevoelens zullen zich van je meester maken bij het zien van Nederlands mooiste slotrace arena. Menigeen zal terugdenken aan zijn prille jeugd, waarin hij voor het eerst met modelauto’s ging racen op een miniatuurracebaan. In een schitterende ambiance ligt onze slotracebaan met een lengte van bijna 40 meter, waarop zes auto’s tegelijkertijd het gevecht met elkaar aankunnen. De baan is van hout, speciaal vervaardigd, uniek in zijn soort en vooral … supersnel!

slotracing-1
slotracing

Slotracen bij uitstek geschikt voor groepen!

‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!’ Die uitspraak geldt zeker voor slotracen, want het is bij uitstek een activiteit, die je alleen in groepsverband kunt beoefenen. Want wat is er leuker dan de strijd aan te gaan met je familie, vrienden of collega’s. Of je nu jong of al wat ouder bent, iedereen kan slotracen en bij ons een beregezellige avond beleven. Want in de Euro Slotrace Arena kun je helemaal uit je dak gaan!

Concentratie,inzicht en stalen zenuwen

Optimale concentratie, inzicht en stalen zenuwen zijn de eigenschappen waarover de ‘coureurs’ moeten beschikken om zegevierend over de finish te gaan. De slotracebaan is weliswaar snel, maar zit vooral ook vol verraderlijke bochten, fly-overs en moeilijke stukken, die van de deelnemers heel wat vergen. Onvoorzichtigheid en overmoed hebben vaak tot gevolg dat een auto uit het slot (de baan) vliegt en de deelnemer kansloos maakt voor de overwinning.

slotracing-1